وکیل حرفه ای
تجربه یک وکیل وابسته به سن یا طول مدت پروانه داشتن او نیست زیرا وکلا در انجام کار حقوقی محدودیت تعدادی ندارند پس امکان دارد یک وکیل ماهانه یک پرونده داشته باشد و یک وکیل ماهانه بیش از ۶۰ پرونده پس تجربه دو ساله یک وکیل پرکار با ۱۵ سال شخص دیگر برابری میکند و حتی بیشتر است پس در انتخاب وکیل به سن یا سال اخذ پروانه وکالت دقت نکنید.
ویژگی های یک وکیل حرفه ای چیست؟
یک وکیل حرفه ای باید پایه یک باشد.
وکیل حرفه ای باید در موضوع خاص تخصص گرفته باشد مثلا تخصص خانواده یا خصوصی یا جزا و جرم شناسی یا بین الملل…. تا به واسطه آن درک صحیح از پرونده کسب کند زیرا با درک صحیح پرونده بهترین دفاع و دادخواست انجام میگیرد.
وکیل حرفه ای و ماهر باید فن بیان قوی داشته باشد تا در دادگاه قاضی را مجاب کند.
یک مشاوره رایگان در زمینه وکالت رزرو کنید!
تهران، چمران جنوب، تقاطع خیابان آزادی، طبقه فوقانی نمایشگاه اسب سفید، پلاک ۶۶۳، طبقه اول
وکیل پایه یک دادگستری
مشاوره با وکیل متخصص
مشاوره و مشورت گروهی وکلا
پیگیری پرونده تا مرحله نهایی
وکیل حرفه ای کیست؟
یک وکیل حرفه ای همیشه برای موکل باید در دسترس باشد تا شبهات و سوالات او یا شرکا در پرونده را ابهام زدایی کند.
وکیل حرفه ای با استدلال های محکم به صورت کتبی به استناد به قوانین و اصول فقهی و نظریات مشورتی لوایح خود را تنظیم میکند و در جلسات از نکات ریز شاکی یا وکیل او بیشترین برداشت را میکند.
این یکی از مهارت های خوب وکیل حرفه ای است که می تواند به شهادت های پیچیده افراد در هر موقعیتی گوش کند و آن ها را به نوشته های واضح تبدیل کند.
یک وکیل حرفه ای باید یک سخنور قوی باشد و با طرفیت دعوا و قضات و هئیت منصفه ارتباط برقرار کند و زود از کوره در نرود و همچنین به روز باشد تا با مشکلات روزمره آشنا باشد .
یک وکیل حرفه ای همیشه امانت دار موکل خود است تا اصرار سری را به راحتی به او بگویید و مطمعن ترین و امن ترین شخص برای او باشد و وکیل حرفه ای باید تعهد کامل به موکل خود داشته باشد.
به چه کسی بهترین وکیل حقوقی میگویند؟
وکیل حرفه ای به کاری که قبلا انجام نداده ورود نمیکند برای اینکه به همه ی نیازهای یک موکل رسیدگی شود نیازمند کار گروهی است .
با تخصص متفاوت و منحصر به فرد که هر کسی در تخصص خود شماره یک بوده و در عمل و ظاهر بیرونی یک شخص دیده شود کار گروهی نیاز به مدیر مدبر و پیگیری منظم از روند پرونده ها میباشد تا جهت هماهنگی اعضای تیم پرونده در مسیر درست قرار گیرد.
آقای مجید ترکی به عنوان مدیر قرارداد گروه وکلای ادیب همواره در تعامل با موکلین و تقسیم وظایف وکلا در امور تخصصی خود میباشد.
با توجه به اهمیت حضور در جلسات گروه وکلای ادیب با اعلام وکالت مجتمعا همواره پرونده ها را در همه ی مراحل حضوری پیگیری کرده تا برترین نتایج حاصل شود.
همانطور که میدانید با فارغ التحصیل شدن در رشته حقوق با دریافت پروانه وکالت یک شخص به عنوان وکیل وارد حیطه پر شاخه ی حقوق شده و قابلیت اعلام وکالت در هر پرونده اعم از حقوقی،کیفری،ثبتی،مالیاتی،بین المللی،بانکی را دارد که هر یک دارای زیرشاخه های بسیار زیادی است پس یک نفر امکان ندارد در همه موارد تخصص داشته باشد پس با افزایش سطح علمی و کار در یک موضوع تجربه عملی در آن موضوع افزایش یافته و نتایج منحصر به فردی کسب خواهد شد
گروه وکلای ادیب
در گروه وکلای ادیب پرونده های مخصوص به شرکت های سهامی اعم از عام و خاص یا مسئولیت محدود یا شرکت تعاونی و شرکت تضامنی بر عهده آقای علی محمدی وکیل حاذق در این امور سپرده میشود که بهترین نتیجه را با دفاع تخصصی با توجه به تجربه عملی در اداره قسمت های حقوقی شرکت های مهم کشور انجام داده و به واسطه کسب علم در مقطع دکتری همواره در حال افزایش سطح علمی خود و گروه بوده است و یا در امور کیفری سرکار خانم مرضیه کریم زاده با توجه به تخصص جزا و جرم شناسی همواره برترین دادنامه های کیفری را کسب کرده و نمره رضایت بالای ۹۵ درصد از موکلین نزد مدیر گروه دارد و همچنین در امور خانواده و طلاق سرکار خانم فرنوش مددی بواسطه تخصص در این امور همواره پرونده های طلاق را در کمترین سرعت و ضمانت اجرای صددرصدی انجام داده اند و با سرعت خارق العاده این گروه را رکوردار طلاق توافقی و حضانت در کشور گردیده است.این گروه وکلا با داشتن چندین نفر کارآموز وکالت همواره کارهای عادی و اداری را با سرعت بالا توسط این عزیزان پیگیری کرده است و هر سرگروه وظیفه تنظیم دادخواست و لوایح و حضور در جلسات اصلی را دارند.
امور ملکی تخصص ماست با وجود دو نفر از وکلای پایه حقوقی در گروه همیشه در بحث املاک بهره وری از مذاکره گروهی آرای منحصر به فرد کسب شده که در جایگاه خود بی نظیر میباشد آقای وحید جعفری و آقای داریوش طاهرخانی متخصص در امور ملکی گروه بوده و تا اجرای حکم با موکلین همراهی میکنند.
فرق وکیل عادی با وکیل حرفه ای:
وکیل عادی دادخواست مشابه دیگران میدهد در در تنظیم دادخواست و لوایح وقت کافی نمیگذارد در صورتی که وکیل حرفه ای میداند مهمترین بخش کار دادخواست میباشد.
وکیل عادی یک مرحله را وظیفه خود میداند در صورتی که وکیل حرفه ای تا آخرین مرحله و قطعیت حکم وظیفه ی همراهی موکل را دارد
وکیل عادی هرپرونده را قبول میکند در صورتی که وکیل حرفه ای تا مطمعن در نتیجه گیری نباشد یا با رضایت موکل در صورت ضعف ورود نمیکند و حق الوکاله اولویت آخر میباشد و با کسب منافع برای موکل او نیز منتفع میشود.
وکیل عادی همواره به دنبال آشنا داشتن در مراحل مختلف و وعده هایی بیجا میباشد در صورتی که وکیل حرفه ای با توجه به تخصص خود با کمترین مدرک بیشترین دفاع را انجام داده و،بهانه جویی در کار انجام نمیدهد و درصورت تخلف در یک قسمت به کل تعمیم نداده و با استمرار و سماجت در اعتراض پرونده را در مسیر درست قرار میدهد.
با ما حرفه ای به پرونده ها نگاه کنید.
خدمات مرتبط
بهترین وکیل حقوقی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به عنوان نماینده حقوقی موکلان خود در دادگاهها، بر روی پروندههای حقوقی وکالت کرده و از حقوق موکلانش دفاع میکند.
چنین وکیلی از تجربه و دانش کافی در زمینههای حقوقی به خوبی برخوردار است و توانایی تحلیل و بررسی مسائل حقوقی، تهیه و تدوین مستندات و لوایح دفاعی و دفاع موثر از موکلان در جلسات دادرسی پروندههای حقوقی را نیز دارد.
بهترین وکیل حقوقی تهران به رعایت اصول اخلاقی و حرفهای در انجام کار پایبند است. چنین وکیلی، صداقت و شفافیت در ارتباط با موکلان را سرلوحه کار خود قرار میدهد. یک وکیل حقوقی خوب به حقوق و حریم شخصی موکلانش احترام میگذارد و هیچ تبعیضی در برخورد با موکلان مختلف قائل نمیشود.
سوالات متداول از وکیل حقوقی
برای پیدا کردن وکیل حقوقی میتوانید به روشهای زیر اقدام کنید:
- مراجعه به کانون وکلای دادگستری: کانون وکلای دادگستری در هر استان لیست وکلای دارای پروانه وکالت را ارائه میدهد.
- جستجو در اینترنت: میتوانید با جستجو در اینترنت، وکلای حقوقی را در منطقه خود پیدا کنید.
- پرس و جو از دوستان و آشنایان: از دوستان و آشنایانی که قبلا از وکیل حقوقی استفاده کردهاند، میتوانید در مورد وکلای مورد نظر اطلاعات کسب کنید.
ملاقات با فرزندان حق هر یک از والدین است و آن ها می توانند این حق خود را اعمال نمایند اما در شرایطی، این زمان ملاقات با فرزند متفاوت خواهد بود.
خیر، امکان محروم نمودن والدین از ملاقات با کودک امکان پذیر نیست. حتی در صورت شرایط خاص با حضور ناظر از طرف دادگاه میتوان با فرزندان ملاقات داشت.
اشتراک گذاری مقاله در:
مشاوره
به دنبال کسی برای راهنمایی گرفتن میگردید؟
با گروه وکلای ادیب تماس بگیرید…