وکیل متخصص تعزیرات حکومتی

 

مهمترین هدف از تشکیل سازمان تعزیرات حکومتی که نباید با دادگستری اشتباه گرفت مقابله با تخلفات اقتصادی در بازار کسب و کار می باشد. به طور کلی می توان گفت هدف از تشکیل سازمان تعزیرات حکومتی در ایران مقابله با تخلفاتی همچون گران فروشی است. این سازمان با اختیارات و اطلاعاتی که دارد ظرفیت مناسب کنترل بازار را دارد. یکی از موضوعات مهم که بهتر است اشخاص حقیقی و حقوقی با آن آشنایی داشته باشند نوع و نحوه شکایت به سازمان تعزیرات حکومتی می باشد زیرا اغلب رفتار مشترک با دادگستری ندارند.
ساده ترین راه شکایت در تعزیرات حکومتی سامانه ارتباط مردمی این سازمان است که متن شکایت نامه را در قسمت نمونه شکواییه های گروه وکلای ادیب جستجو و با توجه به موضوع در این سامانه اقدام نمایید و ثبت کنید که،اطلاعاتی از قبیل مشخصات شاکی و متهم و موضوع را وارد میکنید که پس از ثبت مدتی بعد جلسه تشکیل و شما دعوت میشوید که اگر متهم حضور نیابد غیابی رای صادر و همچون دادگستری می‌تواند قاضی تعزیرات نیز قرار کفالت و وثیقه صادر نماید.

تهران، چمران جنوب، تقاطع خیابان آزادی، طبقه فوقانی نمایشگاه اسب سفید، پلاک ۶۶۳، طبقه اول

وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره با وکیل متخصص

مشاوره و مشورت گروهی وکلا

پیگیری پرونده تا مرحله نهایی

سازمان تعزیرات حکومتی به طور معمول به گزارشات تخلفات ارائه شده از سوی اشخاص و نهادهای زیر رسیدگی می کند:

_ اتحادیه ها و واحدهای بازرسی و نظارت مجامع مختلف امور صنفی
_ سازمان بازرسی کل کشور و دیگر مراجع قضایی و دولتی
_ انجمن های حمایت از حقوق مصرف کننده
_ سازمان های بازرگانی
_ شکایات اشخاص حقیقی و حقوقی و گزارشات مردمی

 

تصویر زمینه خدمات وکالت

نحوه رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی به این شکایات به بدین نحو است که:

((هیات بدوی و تجدید نظر در سازمان تعزیرات حکومتی وجود دارند که مسئول رسیدگی به تخلفات صنفی و اقتصادی می باشند))
۱ – هیات بدوی
گزارشات و شکایاتی که در رابطه با این تخلفات توسط مردم و بازرسین(که مهمترین رکن است) ارائه می گردند ابتدا توسط اتحادیه های صنفی بررسی می شوند. ضابطین این اتحادیه 10 تا 15 روز فرصت دارند تا به این شکایات رسیدگی نمایند. پس از این شکایات توسط شعب بدوی مورد رسیدگی قرار گرفتند، از گزارشات ارائه شده یک نسخه به سازمان های نظارت و بازرسی باید ارسال گردند. این شعب موظف هستند در طول 15 روز کاری نظرات کارشناسی خود را برای صدور رای به شعبه مربوطه تقدیم نمایند. شعب سازمان تعزیرات با توجه به نوع تخلف موجود موظف هستند به این نوع تخلفات رسیدگی نمایند. پس از احضار متهم برای رسیدگی به موضوع و ارائه دفاعیات(در صورت لزوم اخذ تضمین)در صورت عدم حضور ایشان در جلسه نیز حکم به صورت غیابی صادر می شود.

 

 

۲ – مرجع تجدید نظر
شاکی و متشاکی این اختیار را دارند که نسبت به حکم صادر شده در مرحله بدوی تقاضای واخواهی و تجدید نظر خود را ارائه دهند. برای متشاکی و شاکی مهلت تجدید نظر خواهی 10 روز از تاریخ ابلاغ و نسبت به دیگر اشخاص سه ماه از تاریخ ابلاغ می باشد. طبق ماده 23 آیین نامه تعزیرات حکومتی این اشخاص حق تجدید نظر از تمام آرای شعب بدوی را دارند:

الف : شاکی خصوصی پرونده در صورت برائت متهم
ب : اعضای کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات در استان و شهرستان های مربوطه
پ : روسای سازمان های تعزیرات حکومتی و بازرسی و نظارت

بهترین وکیل حقوقی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به عنوان نماینده حقوقی موکلان خود در دادگاه‌ها، بر روی پرونده‌های حقوقی وکالت کرده و از حقوق موکلانش دفاع می‌کند.

چنین وکیلی از تجربه و دانش کافی در زمینه‌های حقوقی به خوبی برخوردار است و توانایی تحلیل و بررسی مسائل حقوقی، تهیه و تدوین مستندات و لوایح دفاعی و دفاع موثر از موکلان در جلسات دادرسی پرونده‌های حقوقی را نیز دارد.

بهترین وکیل حقوقی تهران به رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای در انجام کار پایبند است. چنین وکیلی، صداقت و شفافیت در ارتباط با موکلان را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد. یک وکیل حقوقی خوب به حقوق و حریم شخصی موکلانش احترام می‌گذارد و هیچ تبعیضی در برخورد با موکلان مختلف قائل نمی‌شود.

سوالات متداول از وکیل حقوقی

چگونه بهترین وکیل حقوقی را پیدا کنیم؟

برای پیدا کردن وکیل حقوقی می‌توانید به روش‌های زیر اقدام کنید:

  1. مراجعه به کانون وکلای دادگستری: کانون وکلای دادگستری در هر استان لیست وکلای دارای پروانه وکالت را ارائه می‌دهد.
  2. جستجو در اینترنت: می‌توانید با جستجو در اینترنت، وکلای حقوقی را در منطقه خود پیدا کنید.
  3. پرس و جو از دوستان و آشنایان: از دوستان و آشنایانی که قبلا از وکیل حقوقی استفاده کرده‌اند، می‌توانید در مورد وکلای مورد نظر اطلاعات کسب کنید.
وضیعت ملاقات با فرزندان پس از طلاق

ملاقات با فرزندان حق هر یک از والدین است و آن ها می توانند این حق خود را اعمال نمایند اما در شرایطی، این زمان ملاقات با فرزند متفاوت خواهد بود.

محرومیت والدین از ملاقات فرزند

خیر، امکان محروم نمودن والدین از ملاقات با کودک امکان پذیر نیست. حتی در صورت شرایط خاص با حضور ناظر از طرف دادگاه می‌توان با فرزندان ملاقات داشت.

اشتراک گذاری مقاله در:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره

به دنبال کسی برای راهنمایی گرفتن می‌گردید؟

با گروه وکلای ادیب تماس بگیرید…