وکیل متخصص جرم جعل
در قوانین کشور ما زیر مجموعه قوانین کیفری جرم جعل به عملی گفته میشود که در آن فردی با قصد تقلب و فریب اقدام به تغییر یا ایجاد یک سند یا مدرک به طور غیرقانونی میکند.این عمل میتواند شامل تغییرات مختلف و یک تغییر ساده باشد مانند تغییر در تاریخها و یا اضافهکردن یا حذف اطلاعات، جعل امضا و یا مهر و اثرانگشت و یا ایجاد یک سند کاملاً جعلی باشد.
هدف از ارتکاب جرم جعل معمولاً کسب منافع شخصی یا مالی با فریب دیگران و یا سوءاستفاده از اعتماد است.این جرم میتواند تبعات جدی حقوقی و کیفری برای مرتکب به همراه داشته باشد و فرد انجام دهنده با مجازاتهای سنگین نظیر حبس و جریمههای مالی مواجه میشود.
جعل اسناد رسمی و مدارک دولتی بهویژه از جمله جرایم سنگینتر در این دسته محسوب میشود و مجازات سنگین تر نیز خواهد داشت .
یک مشاوره رایگان در زمینه وکالت رزرو کنید!
تهران، چمران جنوب، تقاطع خیابان آزادی، طبقه فوقانی نمایشگاه اسب سفید، پلاک ۶۶۳، طبقه اول
وکیل پایه یک دادگستری
مشاوره با وکیل متخصص
مشاوره و مشورت گروهی وکلا
پیگیری پرونده تا مرحله نهایی
جرم جعل چه زمانی اتفاق می افتد؟
به محض اینکه فرد تغییر در نوشته یا سند کند چه از آن استفاده کند چه نکند با قصد مالی یا ضربه به دیگری این جرم اتفاق افتاده است .
جرم جعل میتواند شبیه سازی امضا یا اثرانگشت شخصی باشد یا نمونه مهر کسی را ساختن یا همانند دست خط کسی نوشتن یا کارتی ساختن همانند مشخصات فردی دیگر. زمانی که کسی از این برگه یا وسیله ی جعلی استفاده کند مشمول جرم دیگری نیز میشود که از جرم جعل جدا میباشد.
جرم جعل به چه اشکالی انجام میگیرد؟
جرم جعل به دو دسته مادی و معنوی تقسیم میشود.
که خود دسته مادی به دیجیتال و دستی تقسیم میشود.
و همچنین از لحاظ مجازات به عادی و مشدد تقسیم میشود.
جعل سند عادی مطابق ماده ۵۲۳ قانون مجازات اسلامی شامل ساختن تمام یا قسمتی از یک سند عادی (مانند نوشتن یک رسید جعلی، جعل امضا یا مهر در یک سند عادی، اضافهکردن مطلبی به یک سند عادی و غیره) و تغییر در محتوای یک سند عادی (مانند تراشیدن یا خراشیدن نوشته در یک سند عادی، قلم بردن یا الحاق مطلبی به یک سند عادی و غیره) میشود. همچنین استفاده از سند عادی مجعول که به معنی دانستن جعلی بودن سند و استفاده از آن برای فریب مقامات یا اشخاص عادی دیگر است، نیز جزو این جرم محسوب میشود.
مجازات جرم جعل سند عادی مطابق ماده ۵۳۰ قانون مجازات اسلامی حبس از یک تا پنج سال است.
جرم جعل اسناد دولتی به دو دسته جعل مادی و جعل معنوی تقسیم میشود.
جعل مادی شامل دستکاری در ظاهر و صورت سند است، مانند جعل امضا یا مهر، الحاق(اضافه کردن) یا حذف عبارتی از سند و تراشیدن یا تغییر تاریخ سند.
جعل معنوی شامل دستکاری محتوای سند بدون تغییر ظاهری آن است، مانند صدور سند جعلی یا درج اطلاعات غلط در سند.
مجازات جعل اسناد دولتی در قانون مجازات اسلامی با توجه به نوع سند و سِمَت و انگیزه جاعل و میزان ضرر و زیان وارده به اشخاص یا دولت تعیین میشود. بهطورکلی مجازاتهای این جرم شامل حبس از یک تا ده سال وهمچنین جزای نقدی از یک میلیون تا پنجاه میلیون تومان و شلاق از ده تا هفتاد ضربه و محرومیت از حقوق اجتماعی از شش ماه تا پنج سال میباشد.
بیشترین جرم جعل اتفاق افتاده نسبت به چه موضوعاتی است؟
۱_جعل وکالتنامه رسمی محضری که یکی از افراد صاحب اختیار دفاتر اسناد رسمی همکاری میکند آن وقت است که این جرم جعل اسناد رسمی محسوب میشود و در دفاتر اسناد رسمی آن وکالت ثبت شده و اثرانگشت موکل به غیر از نفر اصلی میخورد و مهر و امضا سردفتر نیز درج میشود.
اما جعل عادی این جرم بدون دخالت دفتر اسناد رسمی توسط جعل کار با تغییر مفاد و یاشماره سند وکالت انجام میپذیرد.
۲_جعل کارت ملی که هم کارت ملی کاغذی قدیم هم کارتی جدید دیده شده است.
۳_جعل شناسنامه
۴_جعل مبایعه نامه
۵_جعل چک
۶_جعل کارت مشاغل
۷_جعل مارک لوازم خانگی
جرم جعل نیازمند وکیل متخصص کیفری است تا با تجربه بالا در امور جعل و پرونده های متعدد و شناخت بصری نسبت به اسناد عادی و رسمی و،تشخیص زود هنگام با دعوی و ادله ی مناسب بستر ابطال اسناد جعلی را خواسته و احقاق حق نماید.
گروه وکلای ادیب با سه عضو فعال کیفری بهترین وکیل جعل در ایران بوده و صددرصد پرونده های جعل را با نتیجه مثبت به سرانجام رسانده است.
از طریق راه های ارتباطی با ما مشورت کنید.
خدمات مرتبط
بهترین وکیل حقوقی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به عنوان نماینده حقوقی موکلان خود در دادگاهها، بر روی پروندههای حقوقی وکالت کرده و از حقوق موکلانش دفاع میکند.
چنین وکیلی از تجربه و دانش کافی در زمینههای حقوقی به خوبی برخوردار است و توانایی تحلیل و بررسی مسائل حقوقی، تهیه و تدوین مستندات و لوایح دفاعی و دفاع موثر از موکلان در جلسات دادرسی پروندههای حقوقی را نیز دارد.
بهترین وکیل حقوقی تهران به رعایت اصول اخلاقی و حرفهای در انجام کار پایبند است. چنین وکیلی، صداقت و شفافیت در ارتباط با موکلان را سرلوحه کار خود قرار میدهد. یک وکیل حقوقی خوب به حقوق و حریم شخصی موکلانش احترام میگذارد و هیچ تبعیضی در برخورد با موکلان مختلف قائل نمیشود.
سوالات متداول از وکیل حقوقی
برای پیدا کردن وکیل حقوقی میتوانید به روشهای زیر اقدام کنید:
- مراجعه به کانون وکلای دادگستری: کانون وکلای دادگستری در هر استان لیست وکلای دارای پروانه وکالت را ارائه میدهد.
- جستجو در اینترنت: میتوانید با جستجو در اینترنت، وکلای حقوقی را در منطقه خود پیدا کنید.
- پرس و جو از دوستان و آشنایان: از دوستان و آشنایانی که قبلا از وکیل حقوقی استفاده کردهاند، میتوانید در مورد وکلای مورد نظر اطلاعات کسب کنید.
ملاقات با فرزندان حق هر یک از والدین است و آن ها می توانند این حق خود را اعمال نمایند اما در شرایطی، این زمان ملاقات با فرزند متفاوت خواهد بود.
خیر، امکان محروم نمودن والدین از ملاقات با کودک امکان پذیر نیست. حتی در صورت شرایط خاص با حضور ناظر از طرف دادگاه میتوان با فرزندان ملاقات داشت.
اشتراک گذاری مقاله در:
مشاوره
به دنبال کسی برای راهنمایی گرفتن میگردید؟
با گروه وکلای ادیب تماس بگیرید…